Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake Mixture
- 60 g butter, unsalted, cut into pieces
- 115 g sugar
- 1 egg, large (65-70 g)
- 140 g all purpose white flour, (see Variation)
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Curd
- 60 g lemon juice
- 60 g butter, unsalted
- 115 g sugar
- 1 egg, large (65-70 g)
Assembly
- non-stick spray oil, to grease
- powdered sugar, to dust (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1296.1 kJ / 309.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 14.1 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 92.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min
Soft Date Cake with Walnuts
1h 10 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble (TM6)
55 Min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM6)
7 Std.
Pan de Sal
2h 20min
Salted caramel and chocolate cake
1 Std. 45 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min
Lemon Peel Pound Cake
1 Std. 50 Min
Festive lobster pâté
4 godz. 45 min