Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buns
- 1 lemon
- 445 g bread flour, divided, plus extra to dust
- 240 g whole milk
- 1 tbsp active dry yeast
- 1 pinch salt
- 70 g unsalted butter, plus extra to grease
- 60 g sugar
- 1 large egg
- 1 tbsp ground cinnamon
- 1 tbsp ground nutmeg
- 1 tsp ground cloves
-
100
g raisins, dark
of 100 g raisins, sultana, light golden -
70
g raisins, golden
of 70 g Corinth raisins (currants)
Syrup
- 2 tbsp water
- 2 tbsp sugar
Icing
- 115 g icing sugar
- 4 tsp whole milk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 43 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Pound Cake
2 Std.
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Ube nut pie
5h 10 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5 min
Black rye bread
2h 35 min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Plum paste
1h
Macaroons
40 min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Mini apple crumble cakes
1h 15 min
Chloe's caramel fudge
24h 30min