Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 40min
16 portions

Ingrediënten

Dough
  • sugar divided
    45 g
  • water room temperature
    120 g
  • active dry yeast
    7 g
  • butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
    55 g
  • milk room temperature
    290 g
  • all-purpose flour divided, plus extra to dust
    635 g
  • salt good quality
    10 g
Toutons
  • vegetable oil to fry
    250 g
Bread
  • butter melted, to brush, plus extra to serve
  • molasses to serve
  • powdered sugar to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 251.8 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 1383.2 kJ / 330.6 kcal
Vetten 19.4 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 34.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...