Apparaten en accessoires
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u. 40min
16 portions
Ingrediënten
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
251.8 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Diamond Club - First Edition
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Quick Rise Basic Bread
45min
Brioche Buns
2u.
Brownie Brittle
40min
Spiralized Scalloped Potatoes
1u. 30min
Mini Burger Sliders
1u. 50min
U.S. Digital Flipbook #1
1u. 35min
Inverted Sugar
4u. 20min
Poppy Seed Snails
2u. 30min
Cachupa with pork and beans
Geen beoordelingen
Double Pie Dough
2u. 10min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4u. 35min