Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 13u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Vanilla Ganache (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g each)
    2
  • ice cold water to soak
  • white chocolate cut into pieces
    3 oz
  • organic heavy whipping cream
    14 oz
  • vanilla bean pod seeds only
    1
    2 tsp vanilla bean paste
Caramel
  • sugar
    3 ½ oz
  • unsalted butter in pieces
    1 ½ oz
  • organic heavy whipping cream room temperature
    1 oz
Pecan Praline
  • pecans divided
    11 oz
  • water
    1 oz
  • sugar
    4 oz
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • puff pastry
    1 sheet
  • confectioners sugar
    ½ oz

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 179.1 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 4882.9 kJ / 1167 kcal
Vetten 95.2 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 31.1 g
Koolhydraten 76.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...