Spicy Beef with Red Peppers

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Spanish onion cut into pieces
    1 ½ oz
  • fresh parsley leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    1 oz
  • red bell peppers cut into pieces (approx. 1 in.)
    10 ½ oz
  • canned chopped tomatoes
    3 ½ oz
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • dried red chili flakes
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    16 - 17 ½ oz
  • ground black pepper to season, to taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 687.5 mg
Eiwitten 25.3 g
Calorieën 967.7 kJ / 231.3 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 8.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...