Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
TM5 TM6

Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 35 oz water
  • ½ oz olive oil, plus extra to grease
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 8 oz basmati rice
  • 4 salmon fillets, skinless (4.5 oz ea.)
    of 4 salmon filet, frozen, defrosted (4.5 oz ea.)
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp unsalted butter
  • 2 oz yellow onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 14 oz heavy whipping cream
  • 2 vegetable stock cubes, crumbled
    of 2 tsp vegetable stock paste, crumbled
  • 1 ½ tbsp tomato paste
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only, chopped
    of 1 tsp dried dill
  • 1 - 2 pinches dried red chili flakes, to taste (optioneel)
  • 2 tbsp corn starch

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3933.5 kJ / 940.1 kcal
Eiwitten
37.4 g
Koolhydraten
53 g
Vetten
63.8 g
Vezels
1.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten