Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce

4.6 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    35 oz
  • olive oil plus extra to grease
    ½ oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • basmati rice
    8 oz
  • salmon fillets skinless (4.5 oz ea.)
    4
    4 salmon filet, frozen, defrosted (4.5 oz ea.)
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    ½ tbsp
  • yellow onion in pieces
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • heavy whipping cream
    7 oz
  • vegetable stock cube crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste
  • tomato paste
    2 tsp
  • fresh dill leaves only, chopped
    1 sprig
    ½ tsp dried dill
  • dried red chili flakes (optioneel) to taste
    1 pinch
  • corn starch
    1 ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 37.4 g
Calorieën 3933.5 kJ / 940.1 kcal
Vetten 63.8 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...