Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 tsp salt, divided
- 21 oz chicken tenders, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 1 oz all-purpose flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz leeks
- 1 oz olive oil
- 1 lemon
- 5 oz chicken stock
- 10 ½ oz heavy cream
- ½ tsp paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690.1 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 42.8 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1237.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Blood Orange Margarita
15min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Spanish Rice
35min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min