
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 21 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 tsp salt, divided
- 21 oz chicken tenders, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp ground black pepper, divided
- 1 oz all-purpose flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz leeks
- 1 oz olive oil
- 1 lemon
- 5 oz chicken stock
- 10 ½ oz heavy cream
- ½ tsp paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2690.1 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 42.8 g
- Verzadigd vet
- 21.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1237.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Mediterranean Chicken
35min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Roasted Potato Salad
1h
Chicken Fajita Soup
50min
Green Shakshuka
40min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Turkey Taco Bowl
1h