Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 2 oz yellow squash, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 5 oz carrots, peeled, ends trimmed to fit the blade width
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, divided
- 3 garlic cloves, thinly sliced
- 2 in. ginger, peeled, thinly sliced
- 4 oz fresh shiitake mushrooms, thinly sliced
- 1 tbsp Chinese five spice, plus extra to season veggies, to taste
- 4 green onions, trimmed, cut on bias
- 1 tsp salt, to taste
- 8 oz skirt steak, thinly sliced (¼ in.)
- 2 oz hoisin sauce
- 2 tsp sesame oil
- 5 oz fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2712.9 kJ / 648.4 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 43.7 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 647.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili Oil Noodles
30 Min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Spiralized Tortilla
35 Min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Green Bean Gremolata
25min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 Min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 Min
Chocolate Malted Milkshake
15 Min
Caipirinha
5 Min