Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
8 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil divided
    115 g
  • garlic cloves
    150 g
  • vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™
    500 g
  • vegan butter in pieces
    225 g
  • nutritional yeast
    2 tbsp
  • fresh thyme
    10 sprigs
  • salt to season, to taste
  • pasta, any type, cooked to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 239.5 mg
Eiwitten 3.3 g
Calorieën 2365.1 kJ / 565.3 kcal
Vetten 52.4 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 24.1 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...