Apparaten en accessoires
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
239.5 mg
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Vetten
52.4 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
24.1 g
Koolhydraten
21.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Geen beoordelingen
Sautéing Chicken Strips
Geen beoordelingen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1u. 15min
Neapolitan Pizza
Geen beoordelingen
Waffles
25min
Two Pound Apple Pie
Geen beoordelingen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Baklava Cheesecake
Geen beoordelingen
Peach Melba Foam Trifles
40min
Spanish Rice
35min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1u. 30min
Brioche Buns
2u.