Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10
oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
of 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture - 3 ½ oz heavy whipping cream
- 2 oz fresh raspberries
- ½ oz glucose (see Tip)
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Assembly
- colored sprinkles (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1975 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 89 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Geen beoordelingen
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30 min
Hedgehog Chocolate Buns
2h 30 min
Chocolate Cake Pops
4 Std. 50 Min
Chocolate Cookie Churros
2h
Mixed Berry Hand Pies
1h 50 min
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Salted Caramel Popcorn
1j 55 menit
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries
45min
Chocolate Souffles
50min
Honey Almond Coffee Cake
1h