Quiche Lorraine

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
8 slices

Ingrediënten

  • Gruyère cheese (optioneel) cut into pieces
    60 g
Pastry
  • butter, unsalted to grease
  • all purpose white flour to dust
  • all purpose white flour
    170 g
  • butter, unsalted cold and cut into pieces
    85 g
  • salt
    ½ tsp
  • water
    60 g
Filling
  • bacon cube (see Tip)
    200 g
  • egg, large (65-70 g)
    4
  • whole milk
    60 g
  • crème fraîche, min 30% fat
    100 g
    100 g cooking cream
  • salt
    ¼ tsp
  • black pepper, ground
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 439.1 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 1411.4 kJ / 337.3 kcal
Vetten 24.9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...