Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, chopped into segments
- 2 garlic cloves
- 150 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 200 g chicken breast, diced
- 200 g beef, diced
- 200 g pork meat, lean, sinew free, diced
- 1 tsp salt
- 1 pinch pepper, ground
- 1 bay leaf, dried
- 30 g cognac or brandy
- 50 g flour
- 200 g milk
- 24 - 30 dried cannelloni tubes
Béchamel sauce
- 60 g butter
- 60 g flour
- 750 g milk
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp black pepper, ground
- 3 pinches nutmeg, ground
To brown
- 50 g grated cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2019 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 29.44 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 27.13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked rice croquettes
1h 30min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Mashed Potatoes
30min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Clam Boil
55 Min
Noodle soup
35 min.
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Salmorejo
10 min.
Fish fingers with tomato sauce
50min
Pie Pastry
13h 50 min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min