Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey
- 250 g honey (see Tips)
Cake layers
- 100 g walnuts
- 120 g caster sugar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 60 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 530 g plain flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp cocoa powder
- 2 pinches sea salt
Rum
- 120 g water
- 30 g rum
Caramel icing
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 400 g tinned caramel (see Tips)
Assembley
- plain flour, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260.2 kJ / 540.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 136 mg
Alternatieve recepten
Floating islands
1h
Almond tuiles
30min
Red Velvet Waffle
20min
Molten chocolate cake
45min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Amaretto biscuits
30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26u. 10min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 Std.
Grape bakewell tart
1h 20min
Chocolate fondant cake
40 min
Traditional Apple pie
1h 30min
Triple chocolate layer cake
5h 20min