Apparaten en accessoires
Ukrainian chebureks
Voorbereiding. 55min
Totaal 1u. 35min
10 pieces
Ingrediënten
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
450.2 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
28.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ukrainian cuisine
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Beer Marinade
10 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 Std. 30 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min