Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 450.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lime and Lemonade
5min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Geen beoordelingen
Squid ink pasta
1 Std.
Wild Rice Pork Pilaf
1 Std. 10 Min
Cold cut pork sausage
1 Std. 30 Min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Citrus Water (TM6)
35min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 Std. 20 Min
Ukrainian borscht
35min