Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 450.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Ukrainian dressed herrings
1h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Russian salad
1h 15min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min