Apparaten en accessoires
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
800 g
Ingrediënten
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 20 g
Natrium
1268.9 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
44.5 kJ /
10.6 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot carpaccio with burrata
1 Std. 25 Min
Shakshuka in the Varoma
30 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Keine Bewertungen
Cold Red Curry Soup
30 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Vegan Parmesan Crackers
30 Min
Pea and mint soup
20 Min