Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
-
100
g yellow onions, cut into pieces
of 100 g Spanish onions, cut into pieces - 100 g tomatoes, cut into halves
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
- 130 g coarse sea salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 44.5 kJ / 10.6 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1268.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Dumpling wrappers
1h
Chunky Guacamole
10 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Vegan almond dip
5min
Broccoli and Apple Salad
5min
Guacamole
5min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Banana Nice cream
5min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min
Aquafaba meringue kisses
2u. 30min