Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
-
100
g yellow onions, cut into pieces
of 100 g Spanish onions, cut into pieces - 100 g tomatoes, cut into halves
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
- 130 g coarse sea salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 44.5 kJ / 10.6 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1268.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
Geen beoordelingen
Inverted Sugar Syrup
4 godz. 20 min
Rye bread rolls
12hod.
Hemp Milk
10 min
Sumac-spiced Houmous
5min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20 min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min