Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
- 250 g carrots, cut into pieces
-
100
g yellow onions, cut into pieces
of 100 g Spanish onions, cut into pieces - 100 g tomatoes, cut into halves
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 dried bay leaf
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
- 130 g coarse sea salt
-
30
g dry white wine
of 30 g water - 1 tbsp olive oil
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 44.5 kJ / 10.6 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1268.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio Butter
5 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Geen beoordelingen
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 Min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Vegan Aioli Sauce
10 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Seitan
40min