Vegetable Stock Paste (Vegan)

Vegetable Stock Paste (Vegan)

5.0 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
800 g

Ingrediënten

  • celery stalks trimmed, cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    250 g
  • yellow onions cut into pieces
    100 g
    100 g Spanish onions, cut into pieces
  • tomatoes cut into halves
    100 g
  • zucchini cut into pieces
    100 g
  • fresh mushrooms
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only
    3 - 4 sprigs
  • fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)
    1 - 2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • fresh parsley leaves and stems, cut into pieces
    4 - 5 sprigs
  • coarse sea salt
    130 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 g

Natrium 1268.9 mg
Eiwitten 0.3 g
Calorieën 44.5 kJ / 10.6 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 1.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...