Vegetable Stock Paste (Vegan)
TM6

Vegetable Stock Paste (Vegan)

5.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
  • 250 g carrots, cut into pieces
  • 100 g yellow onions, cut into pieces
    of 100 g Spanish onions, cut into pieces
  • 100 g tomatoes, cut into halves
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only (about 4-5 large leaves)
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves and stems, cut into pieces
  • 130 g coarse sea salt
  • 30 g dry white wine
    of 30 g water
  • 1 tbsp olive oil

Voeding
per 20 g
Calorieën
44.5 kJ / 10.6 kcal
Eiwitten
0.3 g
Koolhydraten
1.5 g
Vetten
0.4 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
0.5 g
Natrium
1268.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten