Compatibele versies
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 150 g fennel bulb, cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)
- 150 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)
Dressing
- 20 g fresh dill (see Tips)
- 80 g vegetable oil
- 15 g Dijon mustard
- 50 g yoghurt
- 15 g red wine vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935.2 kJ / 223.5 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 100.4 mg
Alternatieve recepten
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 45 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min