Apparaten en accessoires
Burnt orange marmalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u. 20min
1500 g
Ingrediënten
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1500 g
Natrium
118.9 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
21.6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
773.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemon curd
20min
Rhubarb, orange and almond Cake
1u. 30min
Edna's lemon curd teacake
40min
Wimbledon strawberry fool
1u. 15min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
Brandy snaps
30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Pasta alla Vodka
15min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2u.