Apparaten en accessoires
Caramel feijoa upside down cake
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
8 portions
Ingrediënten
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
174.8 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
1681.1 kJ /
400.3 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
54.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Feijoas
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Boston Bun
2u. 45min
Lolly cake
4u. 5min
Chloe's caramel fudge
24u. 30min
Vanilla bean marshmallows
2u. 15min
Feijoa chutney
1u. 15min
Feijoa crumble slice
1u. 5min
Lemon delicious
1u. 5min
Melting moments with lemon cream
45min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1u. 5min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.
Afghan biscuits
25min
Ginger slice
1u. 35min