Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
White chocolate mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Passionfruit syrup
- 50 g water
- 50 g caster sugar
- 1 fresh passionfruit, pulp strained
Assembly
- 2 fresh mangoes, thinly sliced
- 1 fresh pineapple, peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)
- 2 fresh passionfruit, pulp removed
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 188.3 mg
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Speedy citrus layered cake
1 Std. 10 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Honey crème caramels
25h 55min
White Christmas
2 Std. 25 Min
Baked Beans with Maple Syrup
31 Std. 5 Min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 Std. 30 Min
Sweet breakfast bread
1 Std. 30 Min
Ruby and strawberry bonbons
1 Std. 40 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Hazelnut torte
3h 15min