Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 440 g ricotta (see Tips)
- 20 g caster sugar
- 180 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g plain flour
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
- unsalted butter, melted for greasing and extra for frying
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 8161.4 kJ / 1950.6 kcal
- Eiwitten
- 109.9 g
- Koolhydraten
- 182 g
- Vetten
- 84.3 g
- Verzadigd vet
- 45.2 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1390.3 mg
Alternatieve recepten
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Tuna sushi rolls
1h 25 min.
Waffles
25min
Crêpes
1h 15 min.
ABC muffins
40min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Fudgy chocolate cake
50 min.
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51u. 35min
Walnut and spinach pesto
5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Neapolitan pizza
1h 30 min.
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min