Apparaten en accessoires
Galaktoboureko
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
12 portions
Ingrediënten
Syrup
-
caster sugar220 g
-
water110 g
-
lemon rind thinly peeled1
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
whole cloves2 tsp
-
cinnamon quills3 - 4
Custard
-
unsalted butter plus extra to grease and 150 g melted, to brush1 tsp
-
egg yolks6
-
caster sugar180 g
-
fine semolina180 g
-
milk1500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
filo pastry12 sheets
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
160.8 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1472.5 kJ /
351.9 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
3.8 g
Koolhydraten
63.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Buttermilk rusks
29u. 25min
Croissants
16u.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Pumpkin Chai Latte
20min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Soula's Spanakopita
1u. 35min
Chocolate Fondue
15min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Salted caramel sauce
40min
White chocolate and tropical trifle
1u. 45min