Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g onion, cut into quarters
- 700 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 3 eggs
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 3 tsp vinegar
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp dried mint (optional)
- 50 g breadcrumbs
- 1000 g mince of choice (pork, chicken or beef)
- oil, to fry
- lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1967.3 kJ / 470.2 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 392.9 mg
Alternatieve recepten
Greek pita breads
1 Std. 15 Min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1h 40min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1 Std. 25 Min
Beef pierogi
1 Std.
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Pasta e fagioli
26h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min