French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)

4.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
10 portions

Ingrediënten

French chicken liver pâté
  • onion (approx. ½ onion)
    80 g
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter cut into pieces
    150 g
  • chicken livers trimmed
    250 g
  • Port or Madeira wine
    60 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
Port Jelly
  • gold strength gelatine leaf
    1
  • ice cold water to soak
  • Port or Madeira wine
    100 g
  • bread of choice, to serve
  • cornichons to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 39 mg
Eiwitten 4.7 g
Calorieën 701.2 kJ / 167.6 kcal
Vetten 13.4 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...