Compatibele versies
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
French chicken liver pâté
- 80 g onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 250 g chicken livers, trimmed
- 60 g Port or Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Port Jelly
- 1 gold strength gelatine leaf
- ice cold water, to soak
- 100 g Port or Madeira wine
- bread of choice, to serve
- cornichons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701.2 kJ / 167.6 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 39 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 dk
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1sa
Baba ghanoush
1sa
Tomato passata
1sa 40 dk
Chicken and port pâté
1h 30min
Celery salt
20 dk
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Lebanese-style hommus
13h 15min