Compatibele versies
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
French chicken liver pâté
- 80 g onion (approx. ½ onion)
- 1 garlic clove
- 150 g unsalted butter, cut into pieces
- 250 g chicken livers, trimmed
- 60 g Port or Madeira wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Port Jelly
- 1 gold strength gelatine leaf
- ice cold water, to soak
- 100 g Port or Madeira wine
- bread of choice, to serve
- cornichons, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 701.2 kJ / 167.6 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 39 mg
Alternatieve recepten
Chicken liver pâté
2h 20min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Classic zabaglione
15min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min
Sunny gazpacho
25min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min