Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- ½ brown onion
- 40 g butter, plus extra, melted, for covering
- 500 g chicken livers, washed
- 30 g tomato paste
- 30 g brandy
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706.1 kJ / 168.1 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 93.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken Liver Pate
25 Min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Pâtè with Riesling
3h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Tartare sauce
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Chicken and port pâté
1h 30 min