Apparaten en accessoires
Chicken liver pâté
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
7 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
brown onion½
-
butter plus extra, melted, for covering40 g
-
chicken livers washed500 g
-
tomato paste30 g
-
brandy30 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
pouring (whipping) cream2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
93.4 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
706.1 kJ /
168.1 kcal
Vetten
12.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3u. 25min
Chicken Liver Pate
25min
Saffron and cardamom poached pears
40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Chilli and apple jelly
4u. 15min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Mayonnaise
5min
Feijoa jelly
27u. 40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3u. 25min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Rustic bread
2u.