Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Brown Rice Congee
30 Min
Roasted peach ice-cream
25 Std. 20 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
No fail mash potato
20min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min