Porcini mushroom risotto
TM6 TM5

Porcini mushroom risotto

3.4 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g eschalot, cut into halves
  • 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 800 g water
  • 1 tsp sea salt (see Tips)
  • 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
  • fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1778.5 kJ / 425.1 kcal
Eiwitten
7.3 g
Koolhydraten
68.3 g
Vetten
12.3 g
Verzadigd vet
3.9 g
Vezels
2.9 g
Natrium
486 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten