Apparaten en accessoires
Porcini mushroom risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
486 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Vetten
12.3 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mushroom pâté
1u. 15min
Baba ghanoush
1u.
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Eggplant and ricotta involtini
1u. 20min
Soula's Spanakopita
1u. 35min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Ratatouille
40min
Beetroot risotto
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1u. 30min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Taramasalata
15min