Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6h 5min
Traditional Apple pie
1h 30 min
Seafood con arroz
45 Min
Soy goulash with dumplings
1 Std. 25 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Geen beoordelingen
Aperol spritz sorbet
8 Std. 20 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min