Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 68.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 486 mg
Alternatieve recepten
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1sa 40 dk
Mushroom and kale risotto
55min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 dk
Pasta alla puttanesca
35 dk
Asparagus and saffron risotto
35 dk
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 dk
Homemade sausages
1sa 40 dk
Summer tomato and gin pasta sauce
35 dk
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1sa
Beetroot soup (gut health)
40 dk
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 dk