Apparaten en accessoires
Porcini mushroom risotto
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
486 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Vetten
12.3 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Geen beoordelingen
Porcini Mushroom Risotto
35min
Lentil purée (Moujadarra)
1u. 20min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4u.
Mushroom croustade
1u. 35min
Cheese soufflés
30min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1u. 50min
Gluten free spinach and lemon pasta
1u. 20min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Omelette
30min
Tomato and red lentil soup
30min
Milanese risotto
25min