Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
TM6

Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce

4.9 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

Asparagus and Potatoes

  • 600 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch caster sugar
  • 5 g unsalted butter (optioneel)
  • 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
  • 1000 - 1500 g white asparagus
    of green asparagus

Hollandaise Sauce

  • 20 - 40 g water
  • 10 - 20 g lemon juice
  • 175 - 350 g unsalted butter
  • 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2919 kJ / 698 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Vetten
58.5 g
Vezels
6.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten