Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Asparagus and Potatoes
- 600 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch caster sugar
- 5 g unsalted butter (optioneel)
- 700 - 750 g waxy potatoes, peeled, small or cut in pieces (see tip)
-
1000 - 1500
g white asparagus
of green asparagus
Hollandaise Sauce
- 20 - 40 g water
- 10 - 20 g lemon juice
- 175 - 350 g unsalted butter
- 4 - 8 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 58.5 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min