Apparaten en accessoires
Tartare Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
1558.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Vetten
257.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
35.2 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaise Sauce
20min
Caesar Salad Dressing
5min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Fresh Pasta Dough
1u.
Creamy French Dressing
5min
Hollandaise Sauce
15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min
Salsa Verde
10min