Apparaten en accessoires
Tartare Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
350 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only1 Tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 Tbsp
-
shallot halved1
-
pickled capers drained15 g
-
30 g cornichons, cut in piecespickled gherkins cut in pieces20 g
-
sunflower oil250 g
-
lemon juice30 g
-
egg yolks from large eggs2
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
1558.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
9876.9 kJ /
2360.6 kcal
Vetten
257.6 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
35.2 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Peppercorn Sauce
30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Tartare sauce
10min
Béarnaise sauce
20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Béarnaise Sauce
20min
Mayonnaise
5min
American Style Blue Cheese Dressing
5min
Aïoli
5min