Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
- 100 g unsalted butter, diced
- 100 g onions, quartered
- 50 g carrots, cut in pieces
- 6 shallots, halved
- 40 g plain flour
- 400 g beef stock
- 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 fresh bay leaf
- 5 black peppercorns, crushed
- 500 g red wine
- 1 Tbsp beef jus
- 1 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Onion soup
1h 10min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Steak tartare
30min
Peppercorn Sauce
30min
Roquefort Sauce
20 min