Apparaten en accessoires
Bordelaise Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated5 - 6 sprigs
-
unsalted butter diced100 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallots halved6
-
plain flour40 g
-
beef stock400 g
-
bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
black peppercorns crushed5
-
red wine500 g
-
beef jus1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
775 kJ /
187 kcal
Vetten
14 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18u. 25min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2u. 10min