Bordelaise Sauce
TM6 TM5 TM31

Bordelaise Sauce

3.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 5 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks separated
  • 100 g unsalted butter, diced
  • 100 g onions, quartered
  • 50 g carrots, cut in pieces
  • 6 shallots, halved
  • 40 g plain flour
  • 400 g beef stock
  • 1 bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 fresh bay leaf
  • 5 black peppercorns, crushed
  • 500 g red wine
  • 1 Tbsp beef jus
  • 1 Tbsp lemon juice

Voeding
per 1 portion
Calorieën
775 kJ / 187 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
7 g
Vetten
14 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten