Apparaten en accessoires
Bordelaise Sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated5 - 6 sprigs
-
unsalted butter diced100 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallots halved6
-
plain flour40 g
-
beef stock400 g
-
bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
black peppercorns crushed5
-
red wine500 g
-
beef jus1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
775 kJ /
187 kcal
Vetten
14 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Add Some Sauce!
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1u. 25min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Mustard Dill Sauce
2u. 15min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
15min
Duck and Pork Terrine
52u.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5u. 15min
Prawn Cocktail
15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2u. 10min