Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
350 g

Ingrediënten

  • roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces
    100 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • orange juice, freshly squeezed
    20 g
  • water
    10 g
  • Tabasco® sauce (optioneel)
    2 dashes
  • unsalted butter diced
    130 g
  • smoked paprika
    1 tsp
    paprika
  • egg yolks from medium eggs
    4
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 350 g

Natrium 1457.8 mg
Eiwitten 11.2 g
Calorieën 5559.9 kJ / 1328.8 kcal
Vetten 140.1 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 75.1 g
Koolhydraten 11.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...