Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g orange juice, freshly squeezed
- 10 g water
- 2 dashes Tabasco® sauce
- 130 g unsalted butter, diced
-
1
tsp smoked paprika
of paprika - 4 egg yolks, from medium eggs
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 5559.9 kJ / 1328.8 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 140.1 g
- Verzadigd vet
- 75.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1457.8 mg
Alternatieve recepten
Fresh Pasta Dough
1 Std.
Apricot Jam
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10 min
Elderflower Cordial
10h 30min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Wildberry Jam
1 Std.
Béarnaise Sauce
20 min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Yoghurt dressing
5min
Apple Mulled Wine
25min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1 Std.