Apparaten en accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
350 g
Ingrediënten
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optioneel)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
1457.8 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Vetten
140.1 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
75.1 g
Koolhydraten
11.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2u.
Fresh Pasta Dough
1u.
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Hollandaise Sauce
15min
Pineapple Parcels
1u.
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Pistachio Chocolate Truffles
6u. 15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1u. 15min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min