Apparaten en accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
350 g
Ingrediënten
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optioneel)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
paprikasmoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 g
Natrium
1457.8 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
5559.9 kJ /
1328.8 kcal
Vetten
140.1 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
75.1 g
Koolhydraten
11.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1u. 20min
Hollandaise Sauce
15min
Caramel Sauce
1u. 30min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4u. 30min
Hollandaise Sauce
15min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6u. 20min
Beurre Blanc
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Quick Cheese Soufflés
45min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2u. 10min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Dauphinoise Potatoes
50min