Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g orange juice, freshly squeezed
  • 10 g water
  • 2 dashes Tabasco® sauce (optioneel)
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp smoked paprika
    of paprika
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Voeding
per 1 Total recipe
Calorieën
6954 kJ / 1659 kcal
Eiwitten
25 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
173 g
Verzadigd vet
82 g
Vezels
4 g
Natrium
1616 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten