Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oyster Emulsion
- 400 g fresh oysters (weight including shells)
- 110 g breadcrumbs
- 50 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g rapeseed oil
- fine sea salt, to taste
- lemon juice, to taste
- ground black pepper, to taste
Garnish
- ½ cucumber, peeled, deseeded
- fine sea salt, for sprinkling
Squid Crackers
- 325 g long grain rice
- 650 g fish stock, hot
- 5 g squid ink, liquid
- lemon juice, to taste
- 5 g fish sauce
- rapeseed oil, for frying
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
- vinegar powder, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2210.1 kJ / 528.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 44.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 279 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus Oil
50min
Caramel Pecan Macarons
2sa 15 dk
Crème Pâtissière
15 min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3sa 50 dk
Crushed ice
5 dk
Risotto with Parmesan Cheese
30 dk
Champagne crème brûlée
2h 25min
Profiteroles
2sa 15 dk
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Soya Brigadeiro
25 dk
Prawn Toast
35 dk
Beurre Blanc
20 dk