Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oyster Emulsion
- 400 g fresh oysters (weight including shells)
- 110 g breadcrumbs
- 50 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g rapeseed oil
- fine sea salt, to taste
- lemon juice, to taste
- ground black pepper, to taste
Garnish
- ½ cucumber, peeled, deseeded
- fine sea salt, for sprinkling
Squid Crackers
- 325 g long grain rice
- 650 g fish stock, hot
- 5 g squid ink, liquid
- lemon juice, to taste
- 5 g fish sauce
- rapeseed oil, for frying
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
- vinegar powder, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2210.1 kJ / 528.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 44.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 279 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Lemon Curd
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Chocolate and Sesame Ganache
13sa
Profiteroles
2u. 15min
Hollandaise Sauce
15 min
Roquefort Sauce
20 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min