Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oyster Emulsion
- 400 g fresh oysters (weight including shells)
- 110 g breadcrumbs
- 50 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g rapeseed oil
- fine sea salt, to taste
- lemon juice, to taste
- ground black pepper, to taste
Garnish
- ½ cucumber, peeled, deseeded
- fine sea salt, for sprinkling
Squid Crackers
- 325 g long grain rice
- 650 g fish stock, hot
- 5 g squid ink, liquid
- lemon juice, to taste
- 5 g fish sauce
- rapeseed oil, for frying
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
- vinegar powder, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2210.1 kJ / 528.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 44.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 279 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24h
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Nessuna valutazione
Salad juice
5 min
Chocolate Sauce
5 min
Pickled Watermelon Rind
1 Std. 30 Min
Palmiers Two Ways
1h 40min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 godz. 5 min
Chocolate Ice Cream
12h
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8h 30min
Amarena cherry ice cream
8sa 10 dk
Coconut and Almond Milkshake
10 min
Lavender Shortbread
1 Std.