Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oyster Emulsion
- 400 g fresh oysters (weight including shells)
- 110 g breadcrumbs
- 50 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g rapeseed oil
- fine sea salt, to taste
- lemon juice, to taste
- ground black pepper, to taste
Garnish
- ½ cucumber, peeled, deseeded
- fine sea salt, for sprinkling
Squid Crackers
- 325 g long grain rice
- 650 g fish stock, hot
- 5 g squid ink, liquid
- lemon juice, to taste
- 5 g fish sauce
- rapeseed oil, for frying
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
- vinegar powder, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2210.1 kJ / 528.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 44.4 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 279 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Panna Cotta
6h 15min
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1h 15min
Caramel Parfait
7ωρ.
Salted Caramel Ice Cream
14h
Strawberry ice cream bars
12 godz. 15 min
Whipped Cream
10min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Bordelaise Sauce
55 min
Crème caramel
2h 45min
Lemon meringue tart
2h 30min