Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 220 g plain flour
- 170 g unsalted butter, chilled, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g water, chilled
Tart filling
- 1 lemon, thin peelings of skin from half and juice of whole lemon
- 50 g granulated sugar
- 450 g cooking apples, peeled, quartered, cores removed
- 400 g dessert apples, peeled, quartered, cores removed
- 50 - 60 g golden syrup
-
60
g crabapple jelly
of 60 g redcurrant jelly - 1 lemon, freshly squeezed juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1257 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Whole Apple Jam
4h
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Lemon Delicious
50min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50 min
Apple cake
1h
Chocolate Mousse
3h 20min
Rustic Bread
2 godz.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Pear Frangipane
1h 30 min
Pear Frangipane
1h 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min