Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust pastry
- 220 g plain flour
- 170 g unsalted butter, chilled, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 egg yolk
- 30 g water, chilled
Tart filling
- 1 lemon, thin peelings of skin from half and juice of whole lemon
- 50 g granulated sugar
- 450 g cooking apples, peeled, quartered, cores removed
- 400 g dessert apples, peeled, quartered, cores removed
- 50 - 60 g golden syrup
-
60
g crabapple jelly
of 60 g redcurrant jelly - 1 lemon, freshly squeezed juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1257 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 38.6 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Creamy Courgette Soup
25min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Mocha Cake
2h 5min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min