Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 400 g plain flour
- 1 Tbsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut in pieces (see tip)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quince crumble
1h 25 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 Min
Tiered Mermaid Tail Cake
Geen beoordelingen
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Greek Walnut Cake "Karidopita"
1 Std. 15 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min