Apparaten en accessoires
Quince Tart
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
3448 kJ /
824 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
134 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 Std. 15 Min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 Std. 15 Min
Triple Chocolate Muffins
1 Std.
Apple strudel
1 Std. 45 Min
Yellow coloured eggs
Keine Bewertungen
Blueberry Cheesecake
5 Std.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19 Std. 15 Min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Seafood Soup
Keine Bewertungen
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Danish Split Pea Soup
1 Std.