Apparaten en accessoires
Quince Tart
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
3448 kJ /
824 kcal
Vetten
29 g
Koolhydraten
134 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Then. Now. Always.
50 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Gerbeaud Cakes (Metric)
1u. 20min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3u. 10min
Panna Cotta
6u. 15min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Tiramisu
5u. 20min
Apricot Jam
40min
Strawberry and Pear Terrine
9u. 30min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Chocolate Salami
4u. 5min
Strawberry Bavarois
6u.
Pizza Marinara
1u. 35min
Carrot Cake
2u. 30min