Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 150 g sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 200 g unsalted butter, at room temperature, plus extra for greasing
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 400 g plain flour
- 1 Tbsp baking powder
Filling
- 700 g quince paste, cut in pieces (see tip)
- 70 g sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)
Assembly
- 1 egg white, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15 min.
Polenta Cake
1 Std.
Egg Cognac Liqueur
15 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25 min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 Std.
Berry Curd
20 min
Plum and Apple Jam
40 Min
Buckwheat Crispbread
1h 30 min
Praline Cheesecake
4h 10min