Apparaten en accessoires
Focaccia
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
12 portions
Ingrediënten
-
strong white bread flour500 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
water warm, plus extra for sprinkling350 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary leaves chopped2 Tbsp
-
coarse sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
317.8 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
762.5 kJ /
182.2 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
32.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pitta Bread
2u.
Bagels
1u. 20min
Chocolate Babka
3u.
Portuguese Bread (Pão de água)
3u. 30min
Wholemeal Flour Tortillas
1u.
Ciabattine
3u. 30min
Sherry Panettone
5u. 15min
Tiramisu
5u. 20min
Baguettes
3u. 45min
Tomato Focaccia
3u.
Super Soft Cinnamon Rolls
1u. 35min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2u. 30min