Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g strong white bread flour
- 1 tsp sugar (optional)
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 30 g olive oil, plus extra for greasing and drizzling
- 350 g water, warm, plus extra for sprinkling
- 1 tsp fine sea salt
- 30 cherry tomatoes, halved
- 2 Tbsp fresh rosemary leaves, chopped
- 1 tsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762.5 kJ / 182.2 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 317.8 mg
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3 godz. 45 min
Quick Flatbreads
20 min
Bagels
1h 20 min
Brioche
8h
Mini Everything Bagels
1h 20 min
Pitta Bread
2h
Tiramisu
5h 20min
Baguettes
3 godz. 45 min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30 min
Tomato Focaccia
3h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Wholemeal Flour Tortillas
1h