
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 150 g white fish fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
- 30 g dry white wine
- 1 tsp fine sea salt plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper plus extra to taste
- 150 g potatoes peeled and diced (1 cm)
- water for cooking potatoes
- 1 medium egg
Pasta
- 300 g plain flour plus extra for dusting
- 100 g semolina
- 4 medium eggs
- 10 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions halved
- 100 g courgettes cut in round slices (1 cm), then halved
- 2 - 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 400 g cherry tomatoes
- 1 tsp fine sea salt plus extra for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g large raw prawns, peeled
- 50 g unsalted butter diced
- water for cooking pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 425 kcal / 1780 kJ
- Eiwitten
- 16.5 g
- Vetten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 43 g