Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Courgette Omelette
40min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1h
Gazpacho
1h 15min
Falafel
24h
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Gazpacho
1h 15min
Salmon and Courgette en Croute
1h