Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Panna Cotta
6h 15 min
Pea Quiche
1h
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min