Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 80 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 200 g strong white bread flour
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
Topping
- 2 tsp fresh mixed herbs, leaves only (e.g. parsley, thyme, rosemary)
- 80 g olive oil, plus extra for greasing
- 500 g onions, quartered
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 60 g tinned anchovies, soaked in a little milk then drained
- 60 g black olives, pitted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20 min
Baba Ganoush
1h
Coulibiac
2h 15 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Monkfish and prawn soup
1h
Plum Lattice Tart
2h 20min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h