Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 60 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 65 g water, ice cold
- ½ tsp fine sea salt
Béchamel Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 30 g plain flour
- 250 g milk
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 large eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 150 g smoked salmon, cut in strips (1 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1636 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 947 mg
Alternatieve recepten
Onion Pie
2sa
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1sa 30 dk
Salmon and Courgette en Croute
1h
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 dk
Tuna and Spring Onion Quiche
2sa
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2sa 30 dk
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Creamed Cod
45 dk
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min