Smoked Salmon and Leek Quiche

Smoked Salmon and Leek Quiche

4.6 198 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 slices

Ingrediënten

Shortcrust Pastry
  • Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing
    100 g
  • water ice cold
    65 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Béchamel Sauce
  • unsalted butter diced
    20 g
  • plain flour
    30 g
  • milk
    250 g
  • fine sea salt or to taste
    1 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • large eggs
    2
Filling
  • water
    1000 g
  • leeks cut in rounds (1 cm)
    500 g
  • smoked salmon cut in strips (1 cm)
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 947 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1636 kJ / 392 kcal
Vetten 24 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...