Smoked Haddock and Spinach Tart

3.9 18 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Pastry
  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • unsalted butter cold, diced
    100 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • milk cold
    50 g
Filling
  • Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • smoked haddock
    300 - 350 g
  • whole milk
    1300 g
  • onions finely sliced (2 mm)
    150 g
  • olive oil
    10 g
  • unsalted butter diced
    10 g
  • fresh spinach leaves
    300 g
  • water
    50 g
Cooking
  • medium eggs 1 separated
    3
  • double cream
    100 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29.8 g
Calorieën 2672 kJ / 639 kcal
Vetten 40.6 g
Koolhydraten 38.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...