Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 300 g plain flour
- 150 g unsalted butter, chilled, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp dried thyme
- 1 egg yolk, from medium egg
- 50 g water, ice cold
Filling
- 75 g spring onions, sliced (2 cm)
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 230 g tinned tuna, in water, drained
- 250 g crème fraîche
- 250 g milk
- 4 large eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2484 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 41.6 g
Alternatieve recepten
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2sa 15 dk
Tuna Fishcakes
1sa 15 dk
Smoked Salmon and Leek Quiche
1sa 20 dk
Feta and Honey Cheesecakes
1sa
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1sa 15 dk
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Creamed Cod
45 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Mushroom Parmentier
1h 10min