Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 270 g plain flour
- 100 g olive oil
- 60 g water
- 8 - 10 fresh basil leaves, to taste
- 1 Tbsp lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breast fillets, skinless, diced (2 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g cream, min. 30% fat (see tip)
- 2 medium eggs
- 60 g feta cheese, crumbled
- 1 pinch ground nutmeg
- 10 fresh basil leaves, torn in pieces, for garnishing
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Apple Pie Bars
1h 20 min
Tagliatelle with Pumpkin
1h 10 min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min
Tomato Pie
3u.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 Std.
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Tarte Bourguignonne
1 Std. 30 Min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min