Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 medium eggs, in shell
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min
Tuna empanada
1h 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Argentinian Chicken Empanadas
3u. 40min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min