Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 medium eggs, in shell
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Coconut and Chocolate Easter Cake
3h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Argentinian Chicken Empanadas
3u. 40min
Happy Veggie Empanadas
1sa 10 dk
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 dk
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min