Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 2 eggs
Tuna filling
- 2 pieces lemon zest, no white pith (5 x 1 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 150 g brown onion, cut in halves
- 100 g red peppers, deseeded and cut in eighths
- 80 g green peppers, deseeded and cut in eighths
- 200 g tinned chopped tomatoes, drained
- 80 g Kalamata olives, pitted, sliced
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 185 g tinned tuna in oil, drained
Pastry
- 90 g olive oil
- 100 g water
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt
- 350 g self-raising flour
- 1 egg, lightly beaten for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 477 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3小时 40 分钟
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Yoghurt Dressing
5 min
Mediterranean Bread
5小时 20 分钟
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Shakshuka
50 Min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min