Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Pastry
- 100 g water
- 175 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 350 g plain flour
- 1 tsp baking powder
- 1 medium egg
Chicken Filling and Assembly
- 60 g onions, halved
- 1 garlic clove
- 240 g chicken breast fillets, skinless, cubed (3 cm)
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 8 pitted green olives
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp tomato purée
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- plain flour, for dusting
- milk, for glazing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 961.1 kJ / 229.8 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 13.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs - Keftedes
2 godz. 30 min
Bundt Cake
1h
Pepperoni Pretzel Bites
1h 45min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Tuna and Olive Empanaditas
4h 5min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1h
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Spiced Beef Rolls
3h 10min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Red Velvet Cake
1h 20min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min