Argentinian Chicken Empanadas

Argentinian Chicken Empanadas

4.8 234 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 40min
14 pieces

Ingrediënten

Empanada Pastry
  • water
    100 g
  • unsalted butter diced
    175 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • plain flour
    350 g
  • baking powder
    1 tsp
  • medium egg
    1
Chicken Filling and Assembly
  • onions halved
    60 g
  • garlic clove
    1
  • chicken breast fillets, skinless cubed (3 cm)
    240 g
  • red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
    1
  • pitted green olives
    8
  • olive oil
    30 g
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • plain flour for dusting
  • milk for glazing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 7.6 g
Calorieën 961.1 kJ / 229.8 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 18.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...