
Compatibele versies
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grating
- 40 g Parmesan cheese diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate small pieces or callets
- 100 g onions quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728 kcal / 7229.5 kJ
- Eiwitten
- 52 g
- Vetten
- 71 g
- Koolhydraten
- 213 g