Compatibele versies
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Grating
- 40 g Parmesan cheese, diced (2 cm)
Dough
- 250 g milk
-
25
g fresh yeast, crumbled
of 1 tsp dried instant yeast - 10 g honey
- 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Fondue and Filling
- 200 g dark chocolate, small pieces or callets
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 200 g tomatoes, quartered
- 50 g white wine
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 50 g fresh baby spinach
- 200 g ricotta cheese
- ½ tsp garlic powder
- 2 medium eggs
- water, for brushing
- fresh fruit selection, to your taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 7229.5 kJ / 1728 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 213 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2 godz. 20 min
Varoma Pizza
1h
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2h 15min
Profiteroles
2h 15min
Star Pizza
1h 45min
Pistachio and Almond Gelatos
8h 30 min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min