Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
2 portions

Ingrediënten

Grating
  • Parmesan cheese diced (2 cm)
    40 g
Dough
  • milk
    250 g
  • fresh yeast crumbled
    25 g
    1 tsp dried instant yeast
  • honey
    10 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    400 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Fondue and Filling
  • dark chocolate small pieces or callets
    200 g
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • tomatoes quartered
    200 g
  • white wine
    50 g
  • dried oregano
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • fresh baby spinach
    50 g
  • ricotta cheese
    200 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • medium eggs
    2
  • water for brushing
  • fresh fruit selection, to your taste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 52 g
Calorieën 7229.5 kJ / 1728 kcal
Vetten 71 g
Koolhydraten 213 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...