Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit Base
- 90 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 280 g digestive biscuits
White Chocolate Filling
- 230 g white chocolate, small pieces or callets
- 110 g double cream
- 700 g cream cheese
- 220 g granulated sugar
- 5 large eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
Caramel Sauce
- 140 g light brown sugar
- 200 g double cream
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2579 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 46.3 g
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
3h 50min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
White Chocolate Cheesecake
16h
Praline Cheesecake
4h 10min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11h 30min
White Chocolate, Raspberry and Pistachio Brownies (Gluten Free)
1h 15min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1h