Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cocoa powder
- 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 50 g icing sugar
- 1 large egg
Salted Caramel
- 80 g light brown sugar
- 60 g unsalted butter, diced
- 70 g double cream
- ¾ tsp fine sea salt
Chocolate Layer
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 240 g double cream
- 15 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2028 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 36.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted caramel sauce
40 min
Lemon Tart
4h 30min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Choux Pastry
2h
Profiteroles
2h 15min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4h 30min
Crème Pâtissière
15min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10 min
Rum Babas
3h 45min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min