Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 170 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g cocoa powder
- 100 g unsalted butter, diced (1 cm) then frozen for 30 minutes
- 50 g icing sugar
- 1 large egg
Salted Caramel
- 80 g light brown sugar
- 60 g unsalted butter, diced
- 70 g double cream
- ¾ tsp fine sea salt
Chocolate Layer
- 150 g dark chocolate, small pieces or callets
- 240 g double cream
- 15 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2028 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 36.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3 godz. 5 min
Chocolate and Cream Cheese Tart
4h 30min
Ben's Chocolate Cookies
40 dk
Chocolate Sauce
10 dk
Yule Log
3sa
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Red Velvet Cake
1sa 20 dk
Chocolate icing (ganache)
20 dk
Choux Pastry
2 Std.
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 dk
Crème Pâtissière
15 min