Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 30 g caster sugar
- ½ tsp cream of tartar
- 4 tsp cornflour
- 4 large eggs, at room temperature, separated
- 150 g caster sugar
- 1 ½ tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
- 50 g cocoa powder
- 5 Tbsp icing sugar, plus extra for dusting
Icing
- 80 g dark chocolate (50% cocoa solids), small pieces or callets
- 150 g icing sugar
- 1 Tbsp natural vanilla extract
- 120 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
Filling and Assembly
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1523 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 71 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttercream Icing
5 Min
Butterfly Cakes
1u.
Hot Cross Buns
3u. 50min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Buttercream icing
5 Min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50 min
Chocolate Chip Cookies
50min
Victoria Sponge
1 Std. 10 Min
Chocolate Bourbons
45min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Lavender Shortbread
1u.
Chocolate Fudge Cake
1u.