Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit
- 110 g unsalted butter, diced
- 110 g light brown sugar
- 30 g golden syrup
- 170 g self-raising flour
- 60 g cocoa powder
- 60 g cornflour
- 30 - 45 g water
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 75 g unsalted butter, soft
- 150 g icing sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp vanilla extract
- 3 tsp water, boiling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 616 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Millionaire's Chocolate Tart
2 godz. 20 min
Mini Iced Fingers
2 godz. 10 min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Chocolate Bourbons
45min
Butterfly Cakes
1 godz.
Iced Ring Biscuits
1 godz. 10 min
Ginger Flapjacks
1 godz. 30 min
Chelsea Buns
1 godz. 30 min
Lavender Shortbread
1 godz.
Victoria Sponge
1 godz. 10 min