Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 120 g plain flour
- 100 g sugar
- 120 g white bread, torn in pieces
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 50 g milk
- 2 large eggs
- 100 g currants
- 30 g mixed candied fruit in small pieces
- 1400 g water, for steaming
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1018 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Victoria Sponge
1h 10min
Rhubarb Crumble
55 min
Yorkshire Pudding
1h
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Chocolate Orange Steamed Pudding
3 Std.
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Lavender Shortbread
1h
Bakewell Tart
1h 50min
Hot Cross Buns
3h 50min
Bread Sauce
1h 25 min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20 min
Toad in the Hole
1h