Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g swede, diced (1 cm)
- 700 g water
Sponge
- 300 g blanched almonds
- 2 oranges, thin peelings of skin only
- 300 g caster sugar
-
200
g sunflower margarine, dairy free, plus extra for greasing
of 200 g soya margarine - 3 tsp gluten free baking powder
- 5 medium eggs
Drizzle
- 80 g caster sugar
- 20 g orange juice, fresh
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1772 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 26.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Root Vegetable Oaty Squares
1 Std. 10 Min
Chia Coconut Bread
2h 40min
Gluten-free Mince Pies
1 godz. 30 min
Gluten-free Christmas Cake
732 Std. 30 Min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1h
Orange Burst Biscuits
2h 10min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Camille Carrot and Almond Cakes
1h 35 min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1h