Apparaten en accessoires
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
12 slices
Ingrediënten
-
swede diced (1 cm)500 g
-
water700 g
Sponge
-
blanched almonds300 g
-
oranges thin peelings of skin only2
-
caster sugar300 g
-
200 g soya margarinesunflower margarine dairy free, plus extra for greasing200 g
-
gluten-free baking powder3 tsp
-
medium eggs5
Drizzle
-
caster sugar80 g
-
orange juice fresh20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1772 kJ /
424 kcal
Vetten
26.2 g
Koolhydraten
38.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Carrot Cake
2u. 30min
Gluten-free Mince Pies
1u. 30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Oatcakes
1u.
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Gluten-free Butter Biscuits
1u.
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2u. 15min
Apple Crumble and Custard
4u.
Quinoa Anzac Biscuits
1u.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3u.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1u. 15min
Orange and Marmalade Cake
1u. 15min