Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g plain flour
- 125 g unsalted butter, diced
- 2 lemon, finely grated zest only
- 1 large egg
- 165 g caster sugar
- plain flour, for dusting
- 80 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 1 gelatine leaf
- 125 g lemon juice
- 3 medium eggs
- 10 g unsalted butter
- 100 g white chocolate, small pieces or callets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2012 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 24.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Lemon Bars
1 godz. 45 min
Choux Pastry
2h
Chocolate Bourbons
45 min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Mocha Cake
2 Std. 5 Min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Scottish Tablet
2 godz. 15 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min