Apparaten en accessoires
Lemon and White Chocolate Cream Tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
8 portions
Ingrediënten
-
plain flour250 g
-
unsalted butter diced125 g
-
lemon finely grated zest only2
-
large egg1
-
caster sugar165 g
-
plain flour for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets80 g
-
gelatine leaf1
-
lemon juice125 g
-
medium eggs3
-
unsalted butter10 g
-
white chocolate small pieces or callets100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2012 kJ /
60 kcal
Vetten
24.8 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Patisserie
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Frangipane Cake
1u. 45min
Chocolate Meringue Stack
7u. 30min
Mini Coffee Pecan Layer Cakes
55min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3u. 10min
Pie Pastry
13u. 50min
Choux Pastry
2u.
Mocha Cake
2u. 5min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40min
Tiramisu Cheesecake - Cheesecake al tiramisu
11u. 30min
Profiteroles
2u. 15min
Bramley Apple Shortcake
1u. 20min
Cappuccino Cake
2u.